FRÅN KAMPANJ TILL AVSLUT

Cloud Creations tillgodoser ditt samlade kommunikationsbehov och vi erbjuder allt ifrån från avgränsade punktinsatser till komplexa helhetslösningar. För att lyckas med uppdragsgivarens målsättning är det viktigt att förstå hela affären och kunna erbjuda lösningar där de gör störst affärsmässig nytta. Genom vår dynamiska organisation och breda kompetens har vi möjlighet att hjälpa till med analys, strategi, utveckling, kampanjer, försäljning och resultatuppföljning.  

purplescreen

Webbproduktion

Webbproduktion

Vi tror inte på likriktade mallar och strävar efter att bygga varumärke parallellt med informationsspridning och försäljning. Därför utvecklar vi skräddarsydda lösningar där gränssnittsdesignen följer uppdragsgivarens grafiska profilmanual. Med respekt för uppdragsgivarens kostnadsmedvetenhet och drivna av resultat, erbjuder vi tekniska lösningar som ger oss full frihet att skapa vad vi vill utan att behöva "uppfinna hjulet på nytt". Våra favoritverktyg är noga utvalda tekniker som lätt kan anpassas och är lätta att administrera av våra kunder.  

 
ehandel3

E-handel

E-handel

Att sälja produkter och tjänster via Internet kan antingen vara ett komplement till en befintlig butikslogistik i den fysiska världen eller en fristående verksamhet begränsad till elektroniska medier. E-handel tolkas ofta som det klassiska produktregistret kopplat till en varukorg men begreppet är vidare än så. Idag kan försäljning ske genom sociala medier såsom Facebook och Twitter men även via appar och desktopgränssnitt. För att nå bästa resultat hjälper vi dig utvärdera hur tjänsten/produkten når ut till dina målgrupper på bästa sätt. Oavsett om du sälja en enskild tjänst eller nå ut med en stor mängd produkter på flera olika marknader erbjuder Cloud Creations lösningar anpassade till dina behov. 

film

Film, Motion Graphics & Ljuddesign

Film, Motion Graphics & Ljuddesign

Rörlig bild, animationer och film är effektiva sätt att fånga publikens uppmärksamhet. Samtidigt erbjuder formatet flera olika distributionsmöjligheter. Via sociala medier kan filmen spridas till en stor målgrupp när den delas och på hemsidan kan den visas för besökare eller laddas ner. På Cloud Creations producerar vi reklam-, utbildnings- och informationsfilmer men har också erfarenhet av produktion för TV. Vi erbjuder kompletta produktionspaket från idé och manus till slutredigering och allt där i mellan. I flera fall agerar vi också underkonsult åt externa produktioner där vi ansvarar för avgränsade områden såsom idé, animation, musik/ljud och postproduktion.

 
trycksaker

Trycksaksproduktion

Trycksaksproduktion

Digitala medier i all ära men ibland måste kommunikationen kompletteras med analoga budskap. Med integrerad kommunikation kan man försäkra sig om att nå ut till sin målgrupp på deras villkor och de forum de för tillfället befinner sig i. Hos Cloud Creations kan du få hjälp med produktion av allt ifrån design av visitkort och broschyrer till annonser och kundtidningar.     

 

grafisk design

Grafisk design

Grafisk design

Genom grafisk design visualiserar vi våra uppdragsgivares kommunikation och förstärker budskap i såväl digitala som traditionella medier. Kombinationen av bild, text, grafiska objekt, fonter och färger används för att appelera till målgruppen utifrån olika förutsättningar. På Cloud Creations hjälper vi våra uppdragsgivare att utforma grafiska gränssnitt för webbplatser och applikationer men hos oss handlar grafisk design lika mycket om att utforma annonser, skapa förpackningar och producera broschyrer. 

 
systemutveckling

Systemutveckling

Systemutveckling

Vi hjälper dig med din systemutveckling -  från kravspecifikation, systemering och programmering till test och driftsättning. Vi hjälper er även gärna med delar av systemutvecklingsprojekt - om ni exempelvis har en leverantör som inte förstår era behov och  ni behöver hjälp att skriva en kravspecifikation eller belastningstesta en tung applikation. Kanke ni bara behöver hjälp att tolka en offert?

Foto

Foto

Foto

Vi har våra egna fotografer för våra projekt. Vi är bra på att förstå vad dina bilder vill förmedla och lägger stor vikt vid att hålla en hög kvalité som håller en lång tid.

 

En digital kreationsbyrå som förstår din affär

och sätter dina kommunikationsbehov i främsta rummet